onsdag 1. mai 2013

Den lille røde

Til bursdagen min fikk jeg ny regnfrakk og nye støvler. Regnfrakken er fin, den. Akkurat slik jeg ønska meg! Men den skrek etter et lite rødt tørkle for å tette for sur vind som sniker seg ned mellom halsen og kragen.


Garn: DROPS BabyAlpacaSilk
Pinne: 3,5
Oppskrift: Fra hodet
Vekt: klasse fjærlett

Englemaskesjalet ble til på to kvelder. Slike ting er jo fort gjort, heldigvis. Det er lenge siden sist jeg heklet englemasker, men de satt nokså greit i fingrene fremdeles. Det var bra, for da rakk det denne dagen.


I dag er det jo første mai. Jeg er flasket opp på fellesfrokost i sosialistisk ånd (bak etter evne, spis etter behov)  og med høyt innslag av kampsanger underveis i spisinga på denne dagen. Sangene sitter som spikra i hjernen min, og like spikra er lysten til å ha på seg ett eller annet rødt på første mai-dagen. I år er jeg bortreist på dagen, og da jeg pakka til denne turen, var det andre ting å tenke på enn at jeg skulle ha med meg noe rødt. Det holdt på å bli krise, men heldigvis fantes det håp i strikkeposen. Nå spørs det om dette sjalet kommer til å gå som en rød tråd i første mai-antrekkene mine.


Kanskje du lurer på hvor jeg er, og hvorfor jeg har på meg regnklær når det er blå himmel? Svaret er enkelt: Jeg er i Bergen. Her er det ustabilt vær. Det gjelder å være rusta. Her er det nesten aldri flaut å gå med regnklær uansett, men heldigvis(?) er det meldt skikkelig drittvær mens toget skal gå i ettermiddag. Full uttelling, med andre ord! :)

Og fordi det er fridag, og første maidag, fikk jeg så lyst til å dele gleden over beitende sauer og lam med dere, og å vise fram de fine nye støvlene som også hører til antrekket ovenfor :)

3 kommentarer:

strikkedilla sa...

Så fint sjal.

Randi Kristin sa...

Savner deg! Fin på håret! Og fint sjal.

Unknown sa...

In this manner my friend Wesley Virgin's report launches in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

As a matter of fact, Wesley was in the military-and shortly after leaving-he discovered hidden, "MIND CONTROL" tactics that the government and others used to get anything they want.

These are the exact same methods lots of celebrities (notably those who "became famous out of nowhere") and top business people used to become rich and successful.

You probably know how you use only 10% of your brain.

That's mostly because the majority of your brain's power is UNCONSCIOUS.

Maybe that thought has even taken place INSIDE OF YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head seven years back, while driving an unregistered, beat-up bucket of a car with a suspended driver's license and $3.20 on his bank card.

"I'm so frustrated with living paycheck to paycheck! Why can't I turn myself successful?"

You've been a part of those those types of questions, isn't it right?

Your success story is waiting to start. Go and take a leap of faith in YOURSELF.

WATCH WESLEY SPEAK NOW

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...