fredag 27. november 2009

Sokker og tova votter

 


Sokker
Garn: Østlandsgarn
Pinnenr: 3,5
Oppskrift: Gammel oppskrift lagra i hodet

Votter
Garn: Østlandsgarn
Pinnenr: 5
Oppskrift: Nøstebarn

Dette er en byttegave med en venninne. Jeg ønska meg portvin fra henne når hun skulle til utlandet, og så skulle hun få sokker og votter tilbake. Det ble et langvarig prosjekt. Kjedelig å strikke når man må strikke... Men men. Nå er det ferdig og ligger klart til å postlegges.
Sokkeoppskrifta er en gammel oppskrift jeg fikk av mammaen til en venninne av meg for flere år siden. Etter det har jeg aldri strikka noe annet enn den, og vil heller aldri gjøre det. Striper er gøy og sokkene er lette å regulere i størrelsen. Her er både vottene og sokkene til relativt små damehender.
Vottene er jeg ikke så fornøyd med. Da jeg strikka, og for en gangs skyld fulgte oppskrift på tovevotter, syns jeg at oppskrifta virka litt kort. Og ganske riktig, da vottene var ferdig tova er de i korteste laget. Heldigvis har verken jeg eller venninna mi veldig store hender, men det er irriterende likevel. Neste gang jeg skal strikke votter til toving skal jeg ikke følge oppskrift. Det har alltid gått bra før uten oppskrift...
Posted by Picasa

1 kommentar:

mari sa...

Ahh, sokkene mine!
Men hva skjer når flasken er tom og det har blitt hull på sokkene?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...